Dobrodošli v Central hotelu

Živahen utrip Ljubljane

Dobrodošli v Central hotelu! Popolnoma nov hotel s svežim, domiselnim in modernim dizajnom ter inovativnim pristopom k hotelskim storitvam bo pika na i vašega obiska Ljubljane. Ne glede na to, ali ste tu na oddihu ali digitalni nomad, je urbani hotel v središču Ljubljane odlična lokacija za bivanje med obiskom glavnega mesta. 

Za ekspresno prijavo in digitalni ključ za odklepanje hotelske sobe si naložite našo aplikacijo. 

Central Hotel

Sobe & Kapsule

Capsules at Central Hotel in Ljubljana

Spalna kapsula

Odlična izbira za goste, ki iščejo čisto posebno spalno doživetje in si želijo nekaj drugačnega. Kapsule ponujajo popolno udobje in zasebnost, hkrati pa je pri roki vse, kar potrebujete – televizor, radio, sef, USB-priključek in hitra internetna povezava. 
 

Odkrijte več
REZERVIRAJTE ZDAJ
Capsules at Central Hotel in Ljubljana
 Spacious Double Room at Central Hotel in Ljubljana

Spacious dvoposteljna soba

Svetle in zračne spacious dvoposteljne sobe z minimalističnim in modernim interierjem so dovolj prostorne, da v njih res lahko zadihate. Ponujajo vse potrebno in še več: pametni televizor (Smart TV), izredno hiter internet in osvežujočo dežno prho. 

Odkrijte več
REZERVIRAJTE ZDAJ
 Spacious Double Room at Central Hotel in Ljubljana
Castle View Double Room at Central Hotel in Ljubljana

Dvoposteljna soba s pogledom na grad

Dvoposteljne sobe v najvišjem nadstropju hotela navdušujejo s čudovitim pogledom na Ljubljanski grad. Super udobna postelja, sodoben dizajn, dežna prha in izredno hitra internetna povezava bodo poskrbeli, da sploh ne boste več hoteli domov. 

Odkrijte več
REZERVIRAJTE ZDAJ
Castle View Double Room at Central Hotel in Ljubljana

Central hotelu

Posebne ponudbe

Spacious Double Room at Union Hotels Collection

Brezskrbno parkiranje

Boste v Ljubljano prišli z avtomobilom? Izberite Central Hotel v središču mesta in si ne delajte skrbi glede parkiranja – avto lahko pustite v garaži v neposredni bližini hotela.

Preberite Več
Terrace view at Union Hotels Collection
Ljubljana on boat

Doživite Ljubljano

Spoznajte Ljubljano, majhno in očarljivo slovensko prestolnico. Doživite njeno slikovitost in gostoljubnost, ter spoznajte v njej zgodovinsko stičišče različnih evropskih kultur, ki so preko stoletij pustile mestu močan pečat; vse to v posebnem paketu, ki vključuje plovbo po Ljubljanici. Paket je primeren tako za male kot za velike popotnike.

Central hotel je ob obisku Ljubljane enkratna izbira, z neprecenljivo lokacijo, le nekaj korakov stran od glavne avtobusne in železniške postaje ter od živahnega mestnega jedra.

Preberite Več
Central Hotel Ljubljana Slovenia Room Details

Ostanite 3 noči in prihranite

Obiščite čudovito Ljubljano! Rezervirajte 3 noči in dobite 20% popust na najboljšo razpoložljivo ceno z vključenim zajtrkom.

Preberite Več
/

Ocene gostov

Central hotel v Ljubljani

Lokacija

GPS: 46.05570, 14.50739

INSTAGRAM

Spremljajte nas