Če si želite izvedeti več

Vodič po Ljubljani za družine

In ker za vas in za vašo družino želimo le najboljše, smo v tokratnem zapisu na kupu izbrali pet aktivnosti, s katerimi si lahko popestrite dni v Ljubljani.

 

Živalski vrt 

Najverjetneje najpogostejša izletniška točka mladih družinic tudi tokrat ne more ostati neopažena. Aktivnosti, ki so v živalskem vrtu namenjene tako otrokom, kot odraslim bodo brez dvoma tudi v vsakdan vaše družine dodale nepozabna nova skupna doživetja.

 

Ulični živ žav

Predstave, glasbeni dogodki in delavnice, ki v poletnih mesecih na ulice prestolnice privabijo številne obiskovalce so brez dvoma izrednega pomena za bogato kulturno doživetje Ljubljane. V popoldanskih mesecih že z običajnim sprehodim med ulicami centra mesta lahko doživite gledališke predstave za otroke in odrasle, z malce načrtovanja pa se lahko udeležite tudi številnih delavnic in sejmov, ki v prestolnico vsako poletje privabijo številne ustvarjalce.

 

Mini poletje

Eden izmed takšnih je tudi mednarodni poletni lutkovni in gledališki festival, ki vsaki poletni vikend poteka tudi na Ljubljanskem gradu. Med 23. junijem in 28. avgustom lahko vam in vašim najmlajšim namenite doživetje, ki ga ne boste pozabili še dolgo …

 

Supanje po Ljubljanici

Za družinice, ki obožujejo dinamiko in drugačne vrste aktivnosti, je kot nalašč ogled mesta iz Ljubljanice. Namesto z ladjico, si tako lahko najamete izredno priljubljene SUP deske (op.a. Stand Up Paddle), ki ne bodo navdušile le vaše najmlajše, temveč tudi vas. Počasni tok reke, varnost urejenih bregov in spremstvo izkušenih vodičev vam bodo pustili, da v izkušnji brezskrbno uživate.

 

Soba pobega

Tudi Ljubljana je pred kratkim podlegla trendu sob pobega, saj v bližnji okolici Grand Hotela Union najdete kar dve. V deževnih dneh, se lahko po nakupovanju spominkov v butikih mestnega jedra z družino tako pomerite v logičnem sklepanju in detektivskem navdihu ter svoje najbližje spoznate v okoliščinah, ki bi jih sicer le s težavo odkrili …

Ljubljano pa lahko s svojimi najbližjimi odkrivate tudi preko zabavne igre Unlock Ljubljana – »sobo pobega« na prostem. Rezervirajte posebno ponudbo za družine v uHotelu.