Ljubljanski grad

Če si želite izvedeti več

Unovčite turistični bon

SHOPPING PAKET

Unovčite turistični bon in prejmite darilne bone Desetak v vrednosti 100 EUR, ki jih lahko unovčite v 5 nakupovalnih središčih. Cena nočitve znaša od 200 EUR na sobo / noč. Za točno ceno in rezervacijo, kliknite spodaj na gumb "REZERVIRAJTE TO PONUDBO". V zadnjem koraku vas bomo prosili za kreditno kartico kot garancijo rezervacije. V komentar zapišite, da boste plačali s turističnimi boni. 

že od 200 EUR / sobo / noč

REZERVIRAJ SHOPPING PAKET 

PAKET VKLJUČUJE:

 • namestitev v 4* superior hotelu v središču Ljubljane,
 • hotelsko darilo: darilni bon Desetak*,
 • zajtrk,
 • Wi-Fi,
 • pozno odjavo iz hotela do 14:00 ure (glede na razpoložljivost).

*Darilni bon Desetak je unovčljiv v: Aleja Ljubljana, Citypark Ljubljana, Center Vič, Citycenter Celje in Europark Maribor.

 

WELLNESS PAKET

Privoščite si sproščujoč oddih v slovenski prestolnici. Ob rezervaciji wellness paketa vam podarimo tajsko masažo z aromatičnimi olji za 2 osebi, dobrodošlico s penino in prost vstop v bazen in savne.

že od 200 EUR / sobo/ noč

REZERVIRAJ WELLNESS PAKET


PAKET VKLJUČUJE:

 • namestitev v 4* hotelu v središču Ljubljane,
 • hotelsko darilo*: 2x tajska masaža z aromatičnimi olji (30 min),
 • prost vstop v bazen in savne (1 ura),
 • dobrodošlica s penino, 
 • zajtrk,
 • Wi-Fi, pozno odjavo iz hotela do 14:00 ure (glede na razpoložljivost).

*Hotelsko darilo/Wellnes kupon lahko unovčite le v Sense Wellness v 9. nadstropju uHotela le za termin rezervacije sobe!


SPLOŠNI POGOJI:

SPLOŠNI POGOJI ZA SHOPPING PAKET: V ceno je vključen DDV, ki trenutno znaša 9,5 %. Turistična taksa ni vključena v ceno. Posebna ponudba je na voljo v omejenem časovnem obdobju. Potrebna je predhodna rezervacija. Paket je na voljo v skladu z razpoložljivostjo hotelskih zmogljivosti. Za ta paket lahko unovčite tudi turistični bon in BON21. Zadnji dan za rezervacijo, koriščenje storitve in plačilo s turističnim bonom in BON21 je 29. 6. 2022. *Darilni bon Desetak je unovčljiv v novem, najsodobnejšem nakupovalnem središču ALEJA v Ljubljani v vseh prodajalnah, gostinskih in storitvenih lokalih. ALEJA ponuja več kot 80 vrhunskih blagovnih znamk in s tem mešanico prodajaln, kulinaričnih, storitvenih in športnih površin ter površin, namenjenih družinam in zabavi. Desetak je vnovčljiv tudi v naslednjih štirih nakupovalnih središčih po Sloveniji: Citypark Ljubljana, Center Vič, Citycenter Celje in Europark Maribor. Da bi se izognili stroškom odpovedi, je odpoved oziroma sprememba rezervacije mogoča do 14. ure (po lokalnem času hotela) na dan prihoda. Hotel si pridržuje pravico do spremembe vsebine ponudbe.

SPLOŠNI POGOJI ZA WELLNESS PAKET: V ceno je vključen DDV, ki trenutno znaša 9,5 %. Turistična taksa ni vključena v ceno. Posebna ponudba je na voljo v omejenem časovnem obdobju. Potrebna je predhodna rezervacija. Paket je na voljo v skladu z razpoložljivostjo hotelskih zmogljivosti. Za ta paket lahko unovčite tudi turistični bon in BON21. Zadnji dan za rezervacijo, koriščenje storitve in plačilo s turističnim bonom in BON21 je 29. 6. 2022. Hotelsko darilo/Wellnes kupon lahko unovčite le v Sense Wellness v 9. nadstropju uHotela le za termin rezervacije sobe! Da bi se izognili stroškom odpovedi, je odpoved oziroma sprememba rezervacije mogoča do 14. ure (po lokalnem času hotela) na dan prihoda. Hotel si pridržuje pravico do spremembe vsebine ponudbe.

Rezervacijo posameznega paketa lahko opravite tudi preko e-maila. Z veseljem smo Vam na voljo na naslovu info@uhcollection.si.