Ljubljanski grad

Če si želite izvedeti več

TURISTIČNI BONI Ljubljana

   Shopping paketi - Ljubljana - Turistični boni

GRAND HOTEL UNION 4*

 

uHOTEL 4*

 
200 EUR / sobo / noč   že od 200 EUR / sobo / noč
Corner suita   Soba s pogledom na grad ali
Executive suita (primerna tudi za družine).
DARILNI BON DESETAK: 100 EUR   DARILNI BON DESETAK: 100 EUR
REZERVIRAJ
GRAND HOTEL UNION
  REZERVIRAJ
UHOTEL

 

HOTEL LEV 4*

 

CENTRAL HOTEL 3* superior

 
200 EUR / sobo / noč   100 EUR / sobo / noč
Premier suita (tudi za družine)   Soba s pogledom na Ljubljanski grad
DARILNI BON DESETAK: 100 EUR   DARILNI BON DESETAK: 50 EUR
REZERVIRAJ
HOTEL LEV
  REZERVIRAJ
CENTRAL HOTEL


PAKETI VKLJUČUJEJO: namestitev v 4* / 3* superior hotelu v središču Ljubljane, hotelsko darilo: darilni bon Desetak*, zajtrk, parkirišče, Wi-Fi, pozno odjavo iz hotela do 14:00 ure (glede na razpoložljivost).

*Darilni bon Desetak je unovčljiv v: Aleja Ljubljana, Citypark Ljubljana, Center Vič, Citycenter Celje in Europark Maribor.

GRAND HOTEL UNION 4*

 

UHOTEL 4*

 
že od 200 EUR / sobo/ noč   že od 200 EUR / sobo/ noč
Corner suita   Soba s pogledom na grad,
Executive suita (tudi za družine).

SPROŠČUJOČE RAZVAJANJE
V VREDNOSTI 100 EUR*

  SPROŠČUJOČE RAZVAJANJE
V VREDNOSTI 100 EUR*
REZERVIRAJ
GRAND HOTEL UNION
  REZERVIRAJ
UHOTEL


PAKETI VKLJUČUJEJO: namestitev v 4* hotelu v središču Ljubljane, hotelsko darilo*: 2x tajska masaža z aromatičnimi olji (30 min), prost vstop v bazen in savne (1 ura), dobrodošlica s penino, zajtrk, parkirišče, Wi-Fi, pozno odjavo iz hotela do 14:00 ure (glede na razpoložljivost).

*Hotelsko darilo/Wellnes kupon lahko unovčite le v Sense Wellness v 9. nadstropju uHotela le za termin rezervacije sobe!


SPLOŠNI POGOJI:

SPLOŠNI POGOJI ZA SHOPPING PAKET: V ceno je vključen DDV, ki trenutno znaša 9,5 %. Turistična taksa ni vključena v ceno. Posebna ponudba je na voljo v omejenem časovnem obdobju. Potrebna je predhodna rezervacija. Paket je na voljo v skladu z razpoložljivostjo hotelskih zmogljivosti. Za ta paket lahko unovčite tudi turistični bon. Zadnji dan za rezervacijo, koriščenje storitve in plačilo z bonom je 31. 12. 2021. *Darilni bon Desetak je unovčljiv v novem, najsodobnejšem nakupovalnem središču ALEJA v Ljubljani v vseh prodajalnah, gostinskih in storitvenih lokalih. ALEJA ponuja več kot 80 vrhunskih blagovnih znamk in s tem mešanico prodajaln, kulinaričnih, storitvenih in športnih površin ter površin, namenjenih družinam in zabavi. Desetak je vnovčljiv tudi v naslednjih štirih nakupovalnih središčih po Sloveniji: Citypark Ljubljana, Center Vič, Citycenter Celje in Europark Maribor. Da bi se izognili stroškom odpovedi, je odpoved oziroma sprememba rezervacije mogoča do 14. ure (po lokalnem času hotela) na dan prihoda. Hotel si pridržuje pravico do spremembe vsebine ponudbe.

SPLOŠNI POGOJI ZA WELLNESS PAKET: V ceno je vključen DDV, ki trenutno znaša 9,5 %. Turistična taksa ni vključena v ceno. Posebna ponudba je na voljo v omejenem časovnem obdobju. Potrebna je predhodna rezervacija. Paket je na voljo v skladu z razpoložljivostjo hotelskih zmogljivosti. Za ta paket lahko unovčite tudi turistični bon. Zadnji dan za rezervacijo, koriščenje storitve in plačilo z bonom je 31. 12. 2021. Hotelsko darilo/Wellnes kupon lahko unovčite le v Sense Wellness v 9. nadstropju uHotela le za termin rezervacije sobe! Da bi se izognili stroškom odpovedi, je odpoved oziroma sprememba rezervacije mogoča do 14. ure (po lokalnem času hotela) na dan prihoda. Hotel si pridržuje pravico do spremembe vsebine ponudbe.

Rezervacijo posameznega paketa lahko opravite tudi preko e-maila. Z veseljem smo Vam na voljo na naslovu info@uhcollection.si.