Če si želite izvedeti več

TURISTIČNI BONI | DOPUST V LJUBLJANI

   Shopping paketi - Ljubljana - Turistični boni

UHOTEL 4*   HOTEL LEV 4*   CENTRAL HOTEL 3* superior
   
že od 200 EUR / SOBO / NOČ   200 EUR / SOBO / NOČ   100 EUR / SOBO / NOČ
Soba s pogledom na grad,
Executive suita (tudi za družine).
  Premier suita (tudi za družine)   Soba s pogledom na Ljubljanski grad
DARILNI BON DESETAK: 100 EUR   DARILNI BON DESETAK: 100 EUR   DARILNI BON DESETAK: 50 EUR
REZERVIRAJ
UHOTEL
  REZERVIRAJ
HOTEL LEV
  REZERVIRAJ
CENTRAL HOTEL


PAKETI VKLJUČUJEJO: namestitev v 4* / 3* superior hotelu v središču Ljubljane, hotelsko darilo: darilni bon Desetak*, brezplačen zajtrk, brezplačno parkirišče, brezplačen Wi-Fi, pozno odjavo iz hotela do 14:00 ure (glede na razpoložljivost).

*Darilni bon Desetak je unovčljiv v: Aleja Ljubljana, Citypark Ljubljana, Center Vič, Citycenter Celje in Europark Maribor.

Turistični boni Ljubljana | Paketi za družine, prijatelje

 
UHOTEL 4*   HOTEL LEV 4*   CENTRAL HOTEL 3* superior
ZMAJČKOV DRUŽINSKI PAKET   LEVČKOV DRUŽINSKI PAKET   BFF ODDIH V LJUBLJANI
   

UGODNOSTI PAKETA:
Celodnevni najem koles za vso družino
Vožnja z ladjico po Ljubljanici

 

UGODNOSTI PAKETA:
Družinska vstopnica za Živalski vrt Ljubljana
Vožnja z električnim vlakcem Urban

 

UGODNOSTI PAKETA:
2 vstopnici za Hišo Iluzij ali
2 vstopnici za doživetje v Pivovarni Union

125 EUR / SOBO / NOČ   125 EUR / SOBO / NOČ   67 EUR / SOBO / NOČ
REZERVIRAJ
UHOTEL
  REZERVIRAJ
HOTEL LEV
  REZERVIRAJ
CENTRAL HOTEL


PAKETI VKLJUČUJEJO: namestitev v 4* / 3* superior hotelu v središču Ljubljane, brezplačen zajtrk, 50 % popust na gostinske storitve v Kavarni Union (velja samo pri rezervaciji uHotela), brezplačno parkiranje v hotelski garaži (velja samo za uHotel in Hotel Lev), brezplačen Wi-Fi, pozno odjavo iz hotela do 14:00 ure (glede na razpoložljivost).

SPLOŠNI POGOJI:

SPLOŠNI POGOJI ZA SHOPPING PAKETE: V ceno je vključen DDV, ki trenutno znaša 9,5 %. Turistična taksa ni vključena v ceno. Posebna ponudba je na voljo v omejenem časovnem obdobju. Potrebna je predhodna rezervacija. Paket je na voljo v skladu z razpoložljivostjo hotelskih zmogljivosti. Za ta paket lahko unovčite tudi turistični bon. Zadnji dan za rezervacijo, koriščenje storitve in plačilo z bonom je 31. 12. 2021. *Darilni bon Desetak je unovčljiv v novem, najsodobnejšem nakupovalnem središču ALEJA v Ljubljani v vseh prodajalnah, gostinskih in storitvenih lokalih. ALEJA ponuja več kot 80 vrhunskih blagovnih znamk in s tem mešanico prodajaln, kulinaričnih, storitvenih in športnih površin ter površin, namenjenih družinam in zabavi. Desetak je vnovčljiv tudi v naslednjih štirih nakupovalnih središčih po Sloveniji: Citypark Ljubljana, Center Vič, Citycenter Celje in Europark Maribor. Da bi se izognili stroškom odpovedi, je odpoved oziroma sprememba rezervacije mogoča do 14. ure (po lokalnem času hotela) na dan prihoda. Hotel si pridržuje pravico do spremembe vsebine ponudbe.

SPLOŠNI POGOJI ZA PAKETE ZA DRUŽINE IN PRIJATELJE: V ceno je vključen DDV, ki trenutno znaša 9,5 %. Turistična taksa ni vključena v ceno. Posebna ponudba je na voljo v omejenem časovnem obdobju. Zahtevano je bivanje minimalno 2 noči (ne velja za BFF oddih). Potrebna je predhodna rezervacija. Paket je na voljo v skladu z razpoložljivostjo hotelskih zmogljivosti. Da bi se izognili stroškom odpovedi, je odpoved oziroma sprememba rezervacije mogoča do 14. ure (po lokalnem času hotela) na dan prihoda. Za ta paket lahko unovčite tudi turistični bon. Zadnji dan za rezervacijo, koriščenje storitve in plačilo z bonom je 31. 12. 2021 Hotel si pridržuje pravico do spremembe vsebine ponudbe.
 

Rezervacijo posameznega paketa lahko opravite tudi preko e-maila. Z veseljem smo Vam na voljo na naslovu info@uhcollection.si.