Če si želite izvedeti več

Ljubljana za zaljubljene

Tako, kot se je v zadnjem času uveljavilo pravilo, da je oranžna nova črna, bi lahko rekli tudi, da je jesen nova pomlad. Vsaj, kar se tiče romantike. In čeprav so mrzli dnevi komaj začeli dodobra stiskati svoje zobe, smo tokrat pokukali za najboljšimi kotički naše prestolnice, ki kar kličejo po zaljubljenosti…

 

Zajtrk z dobrotami iz mestne tržnice

Bogata izbira zunanje in notranje mestne tržnice je navdih za številna kulinarična eksperimentiranja, pa tudi za spontane piknike v mestnem središču. Nakupujte z očmi in si privoščite zajtrk na obrežju Ljubljanice …

 

Zaklenite svojo ljubezen

Mesarski most, ki je od našega hotela oddaljen le pet miut hoje, se je v zadnjih letih začel spreminjati v pravi pravcati ljubezenski most. Po zgledu svetovne prestolnice romantike, so tudi nanj zaljubljenci namreč začeli zaklepati ključavnice z njihovimi imeni in si tako obljubili večno ljubezen.

 

Občudujte sončni zahod iz Ljubljanskega gradu

Kljub temu, da so sončni zahodi romantika zase, se Ljubljanski grad lahko pohvali s prelepim panoramskim pogledom, ki ob svetlobi sončnega zahoda dobi poseben čar. Na Grad se odpravite s kolesom ali peš, v vsakem primeru pa za izlet na njegov vrh ne boste porabili veliko časa, saj je od našega hotela oddaljen le dvajset minut hoje.

 

 

Po celodnevnem raziskovanju Ljubljane si lahko odpočijete v Hotelu Lev, ki je kot nalašč za romantični pobeg v dvoje – oglejte si Posebno ponudbo za konec tedna.