Obiščite Planico, namestitev pa rezervirajte v Union Hotels Collection

Če si želite izvedeti več

10 razlogov za obisk Planice in nastanitev v Union Hotels Collection

 1. Ker je Planica le uro vožnje stran od prestolnice.
  Zelo priljubljen cilj športnih navdušencev, ne le v času skakalnega praznika v marcu, temveč tudi preko leta. A zima je tista, ki v tamkajšnjih prebivalcih vzbudi prav poseben občutek. Poleg ogleda tekme smučarskih poletov, si lahko obisk Planice popestrite tudi s tekom na smučeh v podzemnem snežnem tunelu, ki nudi 800 metrov dolgo progo v 3. nadstropjih.
   
 2. Ker lahko združite športni dogodek z razvajanjem.
  Preko dne pod strmino planiške velikanke, ko se spusti noč pa v udobju Sense wellnessa uHotela, ki je dom sprostitve še tako utrujenih mišic.
   
 3. Ker je Planica dom rekordov.
  Ali ste vedeli, da je Planica lastnica kar 42 svetovnih rekordov v smučarskih skokih in poletih? To je dober razlog za obisk tega športnega dogodka.
   
 4. Ker tradicija hodi z roko v roki.
  Skoraj 90-letna tradicija smučarskih skokov v Planici in več kot 100-letna tradicija hotelirstva v Grand Hotelu Union sta popotnici za oddih, ki ga ne boste pozabili z lahkoto.
   
 5. Ker lahko doživite avtohtono slovensko izkušnjo.
  Ne le z obiskom planiškega dogodka, ki prekipeva od nacionalnega ponosa, temveč tudi s pristnimi slovenskimi dobrotami, ki vas bodo po zaključku športnega dogodka čakale v restavracijah Union hotelov.
   
 6. Ker vam ni potrebno skrbeti za prevoz.
  Ko se v Planici začne tekma svetovnega pokala, so ceste zapolnjene do zadnjega kotička, saj se množice ljubiteljev s svojimi avtomobili poskušajo prebiti čim bližje skakalnice. V Union Hotels Collection lahko poskrbimo za vaš prevoz na kraj dogodka tako, da vam za parkiranje in iskanje poti do prizorišča ni potrebno skrbeti.
   
 7. Ker lahko športni dogodek združite s kulturo.
  Tridnevno dogajanje v Planici je za največje športne navdušence. Tisti, ki bi radi svoj obisk Slovenije popestrili tudi z odkrivanjem lepot naše prestolnice, imate v Grand Hotelu Union, uHotelu, Hotelu Lev ali Central hotelu, odlično izhodišče za raziskovanje Ljubljane na dveh nogah, saj so vsi 4 hoteli postavljeni v samem središču Ljubljane.
   
 8. Ker lahko poskrbimo za vaše poslovne partnerje.
  Letos so se v Planici odločili svojim gostom ponuditi posebne vstopnice za podjetja. Če ste se odločili za nakup takšnih vstopnic, lahko za vaše poslovne partnerje po zaključku dogodka poskrbimo mi in jih očaramo z najboljšo ponudbo nastanitev in kulinarike ter vam s tem pomagamo na poti do novih poslovnih uspehov. Obisk športnega dogodka lahko združite tudi s poslovnim dogodkom, saj se v hotelu lahko pohvalimo s številnimi prostori, primernimi za kongrese in konference.
   
 9. Ker je zgodnja rezervacija pri nas nagrajena.
  Če ste se že pred časom odločili, da boste dogodek v Planici obiskali, vas ob zgodnji rezervaciji na naši spletni strani - najmanj 21 dni pred prihodom - nagradimo z 10% popustom na najboljšo razpoložljivo ceno, ob direktni rezervaciji pa vas čaka kar nekaj prednosti. Najdete jih na spletni stran: http://www.uhcollection.si
   
 10. Ker v resnici ni boljše priložnosti za doživetje slovenskega športnega praznika.
  Športni dogodek, ki vas bo sprejel odprtih rok naj se zaključi v udobju hotela, katerega so številni naši gostje v preteklosti že izbrali za svoj drugi dom.

Ko ravno govorimo o zimi, pa ne prezrite bloga o zimskih radostih.