Na kratko o skupini Union hoteli

Za vsakogar nekaj

ZAJAMČENO NAJBOLJŠA SPLETNA CENA

V SREDIŠČU LJUBLJANE

PET HOTELOV Z RAZLIČNIMI KONCEPTI

RAZNOLIKA PONUDBA ZA KONFERENCE IN SREČANJA

Dobrodošli na spletni strani blagovne znamke Union hoteli! Skupina Union hoteli združuje pet hotelov z različnimi koncepti, vse na izjemni lokaciji v središču Ljubljane. V Union hotelih se najde za vsakogar nekaj – za tiste, ki ste v Ljubljani poslovno ali na oddihu, za mlade in mlade po srcu, za vse, ne glede na življenjski slog ali okus.

V Union hotelih so na voljo prostori in dodatna ponudba za konference in srečanja kakršnegakoli obsega. Od kongresov, gala večerij in porok do glasbenih nastopov – ne glede na vrsto dogodka bo pri nas poskrbljeno za brezhibno načrtovanje in izvedbo.

POMEMBNO OBVESTILO

Varnost in dobro počutje na prvem mestu.

Coronavirus / COVID-19

POMEMBNO OBVESTILO

Varnost in dobro počutje vseh gostov in zaposlenih sta na prvem mestu v skupini Union Hotels Collection, zato se skladno s sklepom Sveta za nacionalno varnost za zajezitev širjenja koronavirusa COVID-19 prilagajamo trenutnim razmeram z namenom odgovornega in preventivnega ravnanja.

VEČ INFORMACIJ

HOTEL IN KONFERENČNI CENTER

kje smo

ORGANIZIRAJTE USPEŠEN DOGODEK

SREČANJA IN DOGODKI

GRAND HOTEL UNION

KONFERENCE

Prijazno vas vabimo, da v naših prostorih in z našo pomočjo organizirate svoj kongres, seminar, poslovno srečanje, družaben dogodek ali poročno slovesnost. Grand Hotel Union vas pričakuje v našem največjem konferenčnem centru; druge konferenčne dvorane, opremljene z najsodobnejšo tehnologijo, pa so vam na voljo tudi v Hotelu Lev.

Odkrijte več