Na kratko o skupini Union Hotels Collection

Za vsakogar nekaj

ZAJAMČENO NAJBOLJŠA SPLETNA CENA

V SREDIŠČU LJUBLJANE

PET HOTELOV Z RAZLIČNIMI KONCEPTI

RAZNOLIKA PONUDBA ZA KONFERENCE IN SREČANJA

Dobrodošli na spletni strani blagovne znamke Union Hotels Collection! Skupina Union Hotels Collection združuje pet hotelov z različnimi koncepti, vse na izjemni lokaciji v središču Ljubljane. V Union Hotels Collection se najde za vsakogar nekaj – za tiste, ki ste v Ljubljani poslovno ali na oddihu, za mlade in mlade po srcu, za vse, ne glede na življenjski slog ali okus.

V Union Hotels Collection so na voljo prostori in dodatna ponudba za konference in srečanja kakršnegakoli obsega. Od kongresov, gala večerij in porok do glasbenih nastopov – ne glede na vrsto dogodka bo pri nas poskrbljeno za brezhibno načrtovanje in izvedbo.

POTOVALNE INFORMACIJE

Varnost in dobro počutje na prvem mestu.

Coronavirus / COVID-19

POMEMBNO OBVESTILO

Union Hotels Collection upravlja pet ločenih hotelskih nastanitev v središču Ljubljane. Morda boste v obdobju Covid-19 zaradi zmanjšanega povpraševanja obveščeni o premestitvi v primerljivo ali boljšo namestitev v drug hotel skupine Union Hotels Collection.
Zahvaljujemo se vam za razumevanje


Skrb za varnost in dobro počutje gostov, zaposlenih in obiskovalcev sta nam na prvem mestu. Z vami želimo deliti aktivnosti in previdnostne ukrepe, ki jih je skupina Union Hotels Collection uvedla z namenom, da bi zagotovila varnost naših gostov, zaposlenih in obiskovalcev v času bivanja pri nas. Vabimo vas, da začutite našo največjo skrb za vaše dobro počutje in zadovoljstvo, ko ste zdoma.

VEČ INFORMACIJ

ORGANIZIRAJTE USPEŠEN DOGODEK

SREČANJA IN DOGODKI

KONFERENCE

Prijazno vas vabimo, da v naših prostorih in z našo pomočjo organizirate svoj kongres, seminar, poslovno srečanje, družaben dogodek ali poročno slovesnost. Grand Hotel Union vas pričakuje v našem največjem konferenčnem centru; druge konferenčne dvorane, opremljene z najsodobnejšo tehnologijo, pa so vam na voljo tudi v Hotelu Lev.

Odkrijte več